| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Taking Woodstock
(2009)
Kategorite:
Drame Komedi Muzike
Shkrimtari:
James Schamus (screenplay), Elliot Tiber (book), Tom Monte (book)
Gjatesia:
120 min
Aktoret:
Henry Goodman, Edward Hibbert, Imelda Staunton, Demetri Martin
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA