| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Scusa ma ti voglio sposare
(2010)
Kategorite:
Drame Komedi Romance
Shkrimtari:
Chiara Barzini (screenplay), Luca Infascelli (screenplay), Federico Moccia
Gjatesia:
106 min
Aktoret:
Raoul Bova, Michela Quattrociocche, Francesco Apolloni, Luca Angeletti
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA