| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Casa de mi Padre
(2012)
Kategorite:
Komedi Perëndimor
Shkrimtari:
Andrew Steele, Eva Maria Peters (dubbing dialogue)
Gjatesia:
84 min
Aktoret:
Will Ferrell, Diego Luna, Pedro Armendáriz Jr., Genesis Rodriguez
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA