| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
i(2015)
(2015)
Shkrimtari:
A.N. Balakrishnan (dialogue), S. Shankar (story and screenplay), D. Suresh (dialogue)
Gjatesia:
188 min
Aktoret:
Vikram, Amy Jackson, Suresh Gopi, Upen Patel
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA