| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Volver
(2006)
Kategorite:
Drame Komedi Krim
Shkrimtari:
Pedro Almodóvar (screenplay)
Gjatesia:
121 min
Aktoret:
Penélope Cruz, Carmen Maura, Lola Dueñas, Blanca Portillo
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA