| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Room in Rome
(2010)
Kategorite:
Drame Romance
Shkrimtari:
Katherine Fugate (dialogue advisor), Julio Medem, Julio Rojas (based on a movie written by)
Gjatesia:
109 min
Aktoret:
Elena Anaya, Natasha Yarovenko, Enrico Lo Verso, Najwa Nimri
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA