| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Eternal Sunshine of the Spotless Mind
(2004)
Kategorite:
Drame Fantazi Romance
Shkrimtari:
Charlie Kaufman (story), Michel Gondry (story), Pierre Bismuth (story), Charlie Kaufman (screenplay)
Gjatesia:
108 min
Aktoret:
Jim Carrey, Kate Winslet, Gerry Robert Byrne, Elijah Wood
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA