| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Dead Man Down
(2013)
Kategorite:
Aksion Drame Krim
Shkrimtari:
J.H. Wyman
Gjatesia:
118 min
Aktoret:
Colin Farrell, Noomi Rapace, Terrence Howard, Dominic Cooper
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA