| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Rosewater
(2014)
Kategorite:
Biografi Drame
Shkrimtari:
Jon Stewart (screenplay), Maziar Bahari (book), Aimee Molloy (book)
Gjatesia:
103 min
Aktoret:
Gael García Bernal, Kim Bodnia, Dimitri Leonidas, Haluk Bilginer
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA