| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Budhia Singh: Born to Run
(2016)
Shkrimtari:
Soumendra Padhi
Gjatesia:
112 min
Aktoret:
Manoj Bajpayee, Mayur Mahendra Patole, Gajraj Rao, Tillotama Shome
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA