| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Bitcoin: The End of Money as We Know It
(2015)
Kategorite:
Dokumentar Lajme
Shkrimtari:
Torsten Hoffmann
Gjatesia:
60 min
Aktoret:
John Barrett, Andreas M. Antonopoulos, Jeffrey A. Tucker, Matt Miller
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA