| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Heatstroke
(2013)
Kategorite:
Aksion Drame Thriller
Shkrimtari:
Anne Brooksbank, Hannah Nyala (novel), Evelyn Purcell
Gjatesia:
92 min
Aktoret:
Stephen Dorff, Svetlana Metkina, Maisie Williams, Peter Stormare
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA