| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Home
(2009)
Kategorite:
Dokumentar
Shkrimtari:
Isabelle Delannoy, Yann Arthus-Bertrand, Denis Carot, Yen Le Van, Isabelle Delannoy (commentary), Tewfik Fares (commentary), Yann Arthus-Bertrand (commentary)
Gjatesia:
120 min
Aktoret:
Yann Arthus-Bertrand, Glenn Close, Jacques Gamblin
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA