| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Robin Hood
(2010)
Kategorite:
Aksion Aventure Drame
Shkrimtari:
Brian Helgeland (screenplay), Brian Helgeland (story), Ethan Reiff (story), Cyrus Voris (story)
Gjatesia:
140 min
Aktoret:
Russell Crowe, Cate Blanchett, Max von Sydow, William Hurt
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA