| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Homefront
(2013)
Kategorite:
Aksion Drame Krim
Shkrimtari:
Sylvester Stallone (screenplay), Chuck Logan (based on the novel by)
Gjatesia:
100 min
Aktoret:
Jason Statham, James Franco, Izabela Vidovic, Kate Bosworth
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA