| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Mamma Mia!
(2008)
Kategorite:
Familjar Komedi Muzikor
Shkrimtari:
Catherine Johnson (screenplay), Catherine Johnson (musical book)
Gjatesia:
108 min
Aktoret:
Amanda Seyfried, Stellan Skarsgård, Pierce Brosnan, Nancy Baldwin
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA