| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
The Proposition
(2005)
Kategorite:
Drame Krim Perëndimor
Shkrimtari:
Nick Cave (screenplay)
Gjatesia:
104 min
Aktoret:
Richard Wilson, Noah Taylor, Jeremy Madrona, Jae Mamuyac
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA