| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
War Dogs
(2016)
Kategorite:
Drame Komedi Krim
Shkrimtari:
Stephen Chin (screenplay), Todd Phillips (screenplay), Jason Smilovic (screenplay), Guy Lawson (Rolling Stone article "Arms and the Dudes")
Gjatesia:
114 min
Aktoret:
Miles Teller, Steve Lantz, Gregg Weiner, David Packouz
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA