| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Ali G Indahouse
(2002)
Kategorite:
Komedi Romance
Shkrimtari:
Sacha Baron Cohen, Dan Mazer
Gjatesia:
85 min
Aktoret:
Sacha Baron Cohen, Emilio Rivera, Gina La Piana, Dana de Celis
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA