| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Born to Dance
(1936)
Kategorite:
Komedi Muzikor
Shkrimtari:
Jack McGowan (screen play), Sid Silvers (screen play), Jack McGowan (from a story by), Sid Silvers (from a story by), Buddy G. DeSylva (from a story by)
Gjatesia:
106 min
Aktoret:
Eleanor Powell, James Stewart, Virginia Bruce, Una Merkel
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA