| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Ghostbusters
(2016)
Kategorite:
Aksion Fantazi Komedi
Shkrimtari:
Katie Dippold, Paul Feig, Ivan Reitman (based on the 1984 film "Ghostbusters" directed by), Dan Aykroyd (based on the 1984 film "Ghostbusters" written by), Harold Ramis (based on the 1984 film "Ghostbusters" written by)
Gjatesia:
116 min
Aktoret:
Zach Woods, Kristen Wiig, Ed Begley Jr., Charles Dance
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA