| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Nina
(2016)
Kategorite:
Biografi Drame Muzike
Shkrimtari:
Cynthia Mort
Gjatesia:
90 min
Aktoret:
Zoe Saldana, David Oyelowo, Kevin Mambo, Ronald Guttman
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA