| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Ithaca
(2015)
Kategorite:
Drame
Shkrimtari:
Erik Jendresen, William Saroyan (based on a novel by)
Gjatesia:
96 min
Aktoret:
Tom Hanks, Meg Ryan, Jack Quaid, Sam Shepard
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA