| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Delibal
(2015)
Kategorite:
Drame Romance
Shkrimtari:
Siyah Kalem
Gjatesia:
117 min
Aktoret:
Çagatay Ulusoy, Leyla Lidya Tugutlu, Hüseyin Avni Danyal, Mustafa Avkiran
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA