| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Why Don't You Play in Hell?
(2013)
Kategorite:
Aksion Drame Komedi
Shkrimtari:
Sion Sono (screenplay)
Gjatesia:
129 min
Aktoret:
Jun Kunimura, Fumi Nikaidou, Shin'ichi Tsutsumi, Hiroki Hasegawa
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA