| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
The Lone Ranger
(2013)
Shkrimtari:
Justin Haythe (screenplay), Ted Elliott (screenplay), Terry Rossio (screenplay), Ted Elliott (screen story), Terry Rossio (screen story), Justin Haythe (screen story)
Gjatesia:
150 min
Aktoret:
Johnny Depp, Armie Hammer, William Fichtner, Tom Wilkinson
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA