| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
The Peanuts Movie
(2015)
Kategorite:
Animacion Aventure Komedi
Shkrimtari:
Bryan Schulz, Craig Schulz, Cornelius Uliano, Charles M. Schulz (comic strip)
Gjatesia:
88 min
Aktoret:
Trombone Shorty, Rebecca Bloom, Anastasia Bredikhina, Francesca Capaldi
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA