| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
The Wailing
(2016)
Kategorite:
Drame Fantazi Horror
Shkrimtari:
Hong-jin Na
Gjatesia:
156 min
Aktoret:
Woo-hee Chun, Jung-min Hwang, So-yeon Jang, Han-Cheol Jo
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA