| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
The Tourist
(2010)
Kategorite:
Aksion Romance Thriller
Shkrimtari:
Florian Henckel von Donnersmarck (screenplay), Christopher McQuarrie (screenplay), Julian Fellowes (screenplay), Jérôme Salle (motion picture "Anthony Zimmer")
Gjatesia:
103 min
Aktoret:
Johnny Depp, Angelina Jolie, Paul Bettany, Timothy Dalton
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA