| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Black Swan
(2010)
Kategorite:
Drame Thriller
Shkrimtari:
Mark Heyman (screenplay), Andres Heinz (screenplay), John J. McLaughlin (screenplay), Andres Heinz (story)
Gjatesia:
108 min
Aktoret:
Natalie Portman, Mila Kunis, Vincent Cassel, Barbara Hershey
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA