| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
P2
(2007)
Kategorite:
Horror Krim Thriller
Shkrimtari:
Alexandre Aja (story), Grégory Levasseur (story), Franck Khalfoun (screenplay), Alexandre Aja (screenplay), Grégory Levasseur (screenplay)
Gjatesia:
98 min
Aktoret:
Wes Bentley, Rachel Nichols, Simon Reynolds, Philip Akin
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA