| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Apocalypto
(2006)
Kategorite:
Aksion Aventure Drame
Shkrimtari:
Mel Gibson, Farhad Safinia
Gjatesia:
139 min
Aktoret:
Rudy Youngblood, Dalia Hernández, Jonathan Brewer, Morris Birdyellowhead
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA