| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
The Basketball Diaries
(1995)
Kategorite:
Biografi Drame Krim
Shkrimtari:
Jim Carroll (novel), Bryan Goluboff (screenplay)
Gjatesia:
102 min
Aktoret:
Leonardo DiCaprio, Lorraine Bracco, Marilyn Sokol, James Madio
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA