| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Free State of Jones
(2016)
Kategorite:
Aksion Biografi Drame
Shkrimtari:
Leonard Hartman (story), Gary Ross
Gjatesia:
139 min
Aktoret:
Matthew McConaughey, Gugu Mbatha-Raw, Mahershala Ali, Keri Russell
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA