| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Hatchet III
(2013)
Kategorite:
Aksion Horror Komedi
Shkrimtari:
Adam Green, Adam Green (characters)
Gjatesia:
81 min
Aktoret:
Danielle Harris, Kane Hodder, Zach Galligan, Caroline Williams
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA