| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Risen
(2016)
Kategorite:
Aksion Aventure Drame
Shkrimtari:
Kevin Reynolds (screenplay), Paul Aiello (screenplay), Paul Aiello (story)
Gjatesia:
107 min
Aktoret:
Joseph Fiennes, Tom Felton, Peter Firth, Cliff Curtis
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA