| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Nine
(2009)
Kategorite:
Drame Muzikor Romance
Shkrimtari:
Michael Tolkin (screenplay), Anthony Minghella (screenplay), Arthur Kopit (Broadway musical "Nine"), Maury Yeston (Broadway musical "Nine"), Mario Fratti (Broadway musical "Nine" Italian original)
Gjatesia:
118 min
Aktoret:
Daniel Day-Lewis, Sandro Dori, Nicole Kidman, Marion Cotillard
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA