| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Lazer Team
(2015)
Shkrimtari:
Burnie Burns (story), Burnie Burns (screenplay), Chris Demarais (screenplay), Josh Flanagan (screenplay), Matt Hullum (screenplay)
Gjatesia:
102 min
Aktoret:
Burnie Burns, Gavin Free, Michael Jones, Colton Dunn
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA