| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Captain America: The Winter Soldier
(2014)
Shkrimtari:
Christopher Markus (screenplay), Stephen McFeely (screenplay), Joe Simon (based on the Marvel comic by), Jack Kirby (based on the Marvel comic by)
Gjatesia:
136 min
Aktoret:
Chris Evans, Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson, Robert Redford
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA