| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Time of the Comet
(2008)
Kategorite:
Drame Histori Romance
Shkrimtari:
Ismail Kadare (novel), Fatmir Koçi
Gjatesia:
104 min
Aktoret:
Blerim Destani, Masiela Lusha, Xhevdet Ferri, Thomas Heinze
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA