| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Me and Earl and the Dying Girl
(2015)
Kategorite:
Drame Komedi
Shkrimtari:
Jesse Andrews (novel), Jesse Andrews (screenplay)
Gjatesia:
105 min
Aktoret:
Thomas Mann, RJ Cyler, Olivia Cooke, Nick Offerman
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA