| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
He Never Died
(2015)
Kategorite:
Drame Komedi Thriller
Shkrimtari:
Jason Krawczyk
Gjatesia:
99 min
Aktoret:
Henry Rollins, Booboo Stewart, Kate Greenhouse, Jordan Todosey
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA