| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Bianca come il latte, rossa come il sangue
(2013)
Kategorite:
Drame Komedi
Shkrimtari:
Fabio Bonifacci, Alessandro D'Avenia
Gjatesia:
102 min
Aktoret:
Filippo Scicchitano, Aurora Ruffino, Gaia Weiss, Romolo Guerreri
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA