| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
The Place Beyond the Pines
(2012)
Kategorite:
Drame Krim Thriller
Shkrimtari:
Derek Cianfrance (story), Ben Coccio (story), Derek Cianfrance (screenplay), Ben Coccio (screenplay), Darius Marder (screenplay)
Gjatesia:
140 min
Aktoret:
Ryan Gosling, Craig Van Hook, Eva Mendes, Olga Merediz
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA