| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Bastille Day
(2016)
Kategorite:
Aksion Drame
Shkrimtari:
Andrew Baldwin (screenplay), James Watkins (screenplay)
Gjatesia:
92 min
Aktoret:
Idris Elba, Richard Madden, Kelly Reilly, Charlotte Le Bon
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA