| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Ardor
(2014)
Kategorite:
Drame Perëndimor
Shkrimtari:
Pablo Fendrik (screenplay)
Gjatesia:
101 min
Aktoret:
Alice Braga, Gael García Bernal, Chico Díaz, Claudio Tolcachir
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA