| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
All Ladies Do It
(1992)
Kategorite:
Drame Komedi
Shkrimtari:
Tinto Brass, Francesco Costa, Ted Rusoff (dialogue adaptation: English version), Bernardino Zapponi
Gjatesia:
93 min
Aktoret:
Claudia Koll, Paolo Lanza, Franco Branciaroli, Ornella Marcucci
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA