| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
The Salesman
(2016)
Kategorite:
Drame Thriller
Shkrimtari:
Asghar Farhadi
Gjatesia:
124 min
Aktoret:
Shahab Hosseini, Taraneh Alidoosti, Babak Karimi, Mina Sadati
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA