| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Lucky
(2017)
Kategorite:
Drame
Shkrimtari:
Logan Sparks (screenplay), Drago Sumonja (screenplay)
Gjatesia:
88 min
Aktoret:
Harry Dean Stanton, David Lynch, Ron Livingston, Ed Begley Jr.
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA