| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Bright
(2017)
Kategorite:
Aksion Fantazi Krim
Shkrimtari:
Max Landis
Gjatesia:
117 min
Aktoret:
Will Smith, Noomi Rapace, Lucy Fry, Joel Edgerton
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA